EL NOSTRE EQUIP

 

ATLETES DEDICATS A PROVOCAR UN CANVI

Vàrem crear Yoga and Sport For Refugees per aportar més motivació i energia a la vida d’aquells que la necessiten en aquest moment.

 
IMG_8105.jpg

ESTELLE JEAN

FUNDADORA I DIRECTORA EXECUTIVA

Establerta a Grècia i a França.

L’Estelle és una treballadora humanitària i una apassionada atleta. Té un Master en Ciències Polítiques i Gestió del ISMaPP-Paris.  Ha practicat 18 anys d’equitació i ha competit  en natació durant 8 anys. Actualment corre marathons, i trials i entrena per a triathlons.

L’Estelle és una excel·lent professora de natació i una entrenadora de running excepcional. Imparteix entrenaments de fitness i yoga així com Muay Thai i Boxa.

Va fundar l’organització per a crear consciència de l’impacte positiu que té l’esport i per a compartir la seva passió entre els seus companys i més enllà.

Actualment gestiona un munt de projectes d’entrenament sobre el terreny, prepara voluntaris i refugiats per a convertir-los en monitors esportius, gestiona la recaptació de fons per l’ONG  iaixí com també les xarxes socials .

 
 
 
23755539_10155333618667858_9049667272913632723_n.jpg

NATALIE THALER

Co-directorA

La Natalie és professora titulada de ioga  i va tenir la visió de crear un espai a on els refugiats poguessin curar-se de la duresa del seu dia a dia i on poder relaxar les seves tensions. Al principi va venir a Lesbos de voluntària i en veure la situació es va adonar de com el ioga podria ajudar als éssers humans que pateixen per les seves duríssimes condicions de vida. La Natalie té un coneixement profund en mètodes de sanació com ara Thetahealing, Tahi massage,  Musico- teràpia i whater teràpia.

Quan la Natalie va conèixer l’Estelle al Gener de 2018 varen començar a col·laborar juntes. Van construir la Tenda del Benestar al Centre de dia One Happy Family Community Centre i després d'uns dies de classes de ioga, vàren començar amb les sessions d’esport.

 
 
 
49142979_392397534653690_6329167973227429888_n.jpg

Rick Grieg Higginson

co-director

Establert a Dinamarca. En Rick  es un atleta diplomat i apassionat. Té un títol de Idiomes i Negocis i un Master en Relacions Internacionals i Desenvolupament de les universitats de Liverpool, A Coruña i Aalbong.

En Rick es membre de l’equip de rugby Copenhagen Wolves i de l’equip de hockey herba Black Swans de Dinamarca. Practica habitualment carreres OC, Crossfitt, Elevació de pes, i és aficionat al tenis i a la boxa.

Ha treballat amb refugiats a Grècia entre d’altres aspectes, en activitats esportives. Actualment  en Rick, a través de les seves xarxes als països Nòrdics i Bàltics, vol iniciar i desenvolupar el projecte de Yoga and Sport For Refugees posant el focus a la integració.

 
 

 

ENTRENADORS

 
Ali+takpar.jpg

ALI TAKPAR

MESTRE DE TAEKWONDO

L’Ali és cinturó negre DAN II de taekwondo. Entrena des de que tenia 8 anys. Forma part de l’equip nacional de taekwondo a Afganistan des de 2016. Entrena 6 hores al dia cada dia per a seguir millorant. L'Ali també és professor; solia entrenar nens de 4-5 anys quan era a Afganistan i actualment entrena homes i dones de totes les edats al Centre de dia One Happy Family Community Centre.

Cada dia l’Ali participa a l’activitat de running, entrenaments de Muay Thai i  Boxa amb Yoga and Sport For Refugees. L’Ali vol continuar preparant-se intensament per a les Olimpíades de Paris 2014.

 

ROHULLAH BALKHI

PROFESSOR DE IOGA

Rohullah és un professor de ioga molt compromès. Assisteix a diferents sessions diàries de ioga i, per tant, té un bon coneixement de diferents estils, incloent Hatha, Ashtanga, Vinyasa flow i Bikram. Mostra la seva passió pel ioga, no només a la màrfega, sinó també a dedicar el seu temps lliure a millorar el lloc del ioga per fer-ho més segur i net.

IMG_4077.jpg

JÂŚÒOR ŽÁĹMĀÝ

MESTRE DE MUAY THAI

En Jâsoòr practica Muay Thai des de fa més de 8 anys a Afganistan. Actualment  és Khan 7, la qual cosa vol dir que te un coneixement profund tant de la tècnica com de la teoria del Muay Thai i pot transmetre la seva passió als estudiants. Té titulació de instructor assistent des de 2017 i havia començat a donar classes a Kabul abans de venir  a Europa.

En Jäsoòr aspira a aconseguir el nivell 4 per a convertir-se en un instructor qualificat. Participa activament en entrenaments de cardio i també fa d’entrenador personal amb Yoga and Sport For Refugees al Centre de dia One Happy Family Community Centre.

29216342_10215653205464334_6608176912860708864_o.jpg

KAMARA

ENTRENADOR PERSONAL

En Kamara és un apassionat atleta i entrenador. Ha practicat futbol, tenis i bàsket i sempre ha tingut cura del seu cos. Té molta experiència en bodybuilding i en entrenament de cardio. Actualment imparteix entrenaments personals a alguns estudiants molt motivats dues vegades al dia. En Kamara està molt pendent de les necessitats de cada un d’ells per tal que millorin fins al seu màxim

Kamara és un entrenador molt dedicat i motivat i està molt interessat en aprendre  nutrició relacionada amb l’esport  així com anatomia relativa a l’esport.

 

Hamid.jpg

HAMID MORADI

JAMAL

PREPARADOR DE FITNESS I CARDIO

Hamid va començar a córrer a finals de 2017 i va aconseguir ser 4rt a la seva primera cursa a Agiasos al Març de 2018 (22 km amb 1.200m de desnivell ascendent).

Segueix gairebé totes les classes d’esport que imparteix Yoga and Sport For Refugees i també practica kickboxing que s’ha convertit en el seu esport preferit.

Aprèn i entrena cada dia per tal que les seves classes de fitness siguin eficients i un repte per als alumnes.

A Yoga and Sport For Regugees estem encantats de poder comptar amb un atleta tan humil i apassionat  al nostre equip.