ELS NOSTRES VALORS

 
 

INTERCULTURALITAT

we-are-the-world-clipart-1.jpg

A Yoga and Sport For Refugees hi ha gent d’arreu del món, es barregen cultures, religions i idiomes. Volem establir un nexe entre cultures a través de l’esport per tal que tothom es senti integrat i part de la comunitat.

SENSE FRONTERES

descarga.jpg

Fent esport amb persones vingudes d’arreu superem els límits de les fronteres nacionals. Quan fem esport tenim companys i/o rivals, compartim equip i/o objectius i l’important és assolir el repte, tot el demés perd importància.  

DRETS HUMANS

humanrights1.jpg

YSFR és un àmbit respecte a La Declaració Universal de Drets Humans que al seu article 2 diu: “...no es farà cap distinció basada en l'estatut polític, jurídic o internacional del país o del territori al qual pertany una persona, tant si és independent com si està sota administració fiduciària, si no és autònom, o està sota qualsevol altra limitació de sobirania.”

SENSE LÍMITS

a-marathon-and-a-healthy-lifestyle-at-any-age-sport-has-no-limits-participant-in-an-international-clipart-vector_csp50581456.jpg

A YSFR no volem que ningú es posi límits quan parlem d’esport, volem que tothom doni el màxim de si mateix, es mogui sempre cap a endavant i mai es rendeixi. Entenem la competició i l’esforç com a valors per a l’autosuperació, que dignifiquen a l’individu i li donen un objectiu durant la seva estada forçada.


EMPODERAMENT

descarga (1).jpg

La situació en la que viuen actualment el refugiats a Lesbos és vergonyosa i denigrant. Volem que recuperin la dignitat, participin a la comunitat i augmentin la confiança en les seves pròpies capacitats recuperant responsabilitats, drets i deures.

 
 

 

A més, altres valors que formen part estructural de la nostra ONG són fair play, treball en equip, educació, solidaritat i compromís.  Així com la disciplina, el treball dur i l’eperit d’equip.

Volem que tots els que comparteixin els nostres valors puguin dir amb orgull : “ He ajudat als meus companys, els hi he donat esperança, he treballat durament per a un futur millor, no sols per a mi, sino per a tota la comunitat”.

Parlem de comunitat perquè a través dels nostres projectes volem compartir Esperança i Amor.

CORRE i VOLA


be7a0ed9-6d07-437e-973f-1eb5f63d38a6.JPG
Donate